Over ons

Cees Langmuur

Op twaalfjarige leeftijd had Cees Langmuur al een camera in zijn hand. Als kind was hij al gefascineerd door alles om zich heen en wilde dat op een speciale manier vastleggen. In 1996 leerde hij duiken en was gelijk onder de indruk van de kleurrijke magische wereld onderwater. In 1999 begon Cees Langmuur als eerste in Nederland een postorderbedrijf in duikmaterialen. Hij noemde zijn bedrijf Dive Post. In hetzelfde jaar startte hij Duikkrant. Deze nieuwskrant is uitgegroeid tot een professioneel duikblad, genaamd DuikMagazine, dat in 2012 is overgenomen door het blad Duiken. Het bedrijf Dive Post is uitgegroeid tot een bekende naam in de duikwereld, en is met twee winkels in Valkenburg ZH en Zoetermeer en als PADI 5* IDC duikschool één van de grootste spelers in Nederland. Cees Langmuur is eigenaar van de winkel in Valkenburg ZH. Met 1.000 m2 winkeloppervlakte de grootste duikwinkel in de randstad. Je bent uiteraard altijd welkom om een kop koffie te komen drinken. Naast de fysieke winkel is hij ook actief op het web met de webshop Diveoutlet en Snorkelset.nl.

Cees Langmuur haalt het maximale uit zijn Nikon D200 camera. De mogelijkheden die deze camera biedt zijn enorm. Ook blijft hij continu experimenteren met licht, sluitertijd, opnamehoeken en specifieke macrodetails. Onderwaterfotografie heeft zoveel te bieden en Cees Langmuur geniet van elk moment. Zijn Nikon D200 is onderwater omringd door de Sea & Sea NX200-behuizing.

Gertine Langmuur

Al van jongs af aan heeft Gertine Langmuur en gedreven en vitale levenshouding. Ze kijkt altijd naar nieuwe mogelijkheden en houdt wel van een uitdaging. Gefascineerd door innovatie en vernieuwing is ze altijd op zoek naar verbeteringen en vergroten van efficiëntie. Tijdens haar studie technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente was ze dol op het organiseren van activiteiten en evenementen. Na het behalen van haar ingenieurstitel heeft ze nog een aantal jaren onderzoek gedaan aan de Universiteit. Toen begon het bedrijfsleven te trekken en daarna vond Gertine Langmuur haar plek bij de Rabobank. Eerst als sectormanager Horeca & Recreatie, waarbij ze vele hotels, bungalowparken, wellnesscentra, dierentuinen en attractieparken in Nederland heeft geadviseerd. Als sectormanager was ze de specialist binnen de Rabobank wanneer het om Horeca & Recreatie gaat. Nu werkt ze lokaal bij Rabobank Bollenstreek als financieringsspecialist grootzakelijk en is ze verantwoordelijk voor de analyse van complexe financieringsvraagstukken. Na een vakantie in 2005 naar Zuid-Afrika en Mozambique kwam ze in de ban van de wonderbaarlijk mooie wereld onderwater. Eenmaal thuisgekomen heeft ze haar duikbrevet gehaald en was de duikpassie geboren.

Gertine Langmuur raakte ook geïnteresseerd in de technische aspecten van websites. Tijdens een sabbatical in 2011 is ze in het diepe gesprongen en heeft ze zich verdiept in het softwareprogramma Drupal. Zo ontstond een nieuwe hobby die goed van pas komt binnen het Langmuur-concern. Het eerste project was de nieuwe webshop Diveoutlet. Sindsdien heeft ze al meerdere websites ontwikkeld en blijft deze actief beheren.

cees en gertine

 

 

 

 

cela design

 

dive post

 

diveoutlet